Készítsük elő a salátát.
Iratkozzon fel
hírlevelünkre
hírlevelünkre
Ha karakteresebb fejes salátát szeretnénk készíteni, használjunk a salátaöntethez stájer tökmagolajat. Ehhez a dresszinghez jól illik a birsalma ecet. Sültekhez, rántott ételekhez kiváló.
Készítsük elő a salátát.
Elkészítjük a dresszinget. Öntsünk 1 evőkanál birsalma gyümölcsecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Adjunk hozzá 4 evőkanál stájer tökmagolajat.
Zárjuk le az üveget és alaposan rázzuk fel.
Közvetlenül a fogyasztás előtt tálaljuk a dresszinggel úgy, hogy alaposan összeforgatjuk a salátával.
Ajánljuk a következő ételek mellé: Pödör rántott csirkemell csíkok Pödör stájer tökmagos bundában Pödör bio lenmagolajos burgonyapüré