Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mélybarna színű, karakteres ízű tökmagolajos majonézt keverd burgonyasalátába. Ettől a mártástól a burgonya szinte életre kel, és egy teljesen új ízvilágba kalauzol.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgáját sóval, borssal, 1 teáskanál birsalma gyümölcsecettel és 1 teáskanál alma balsamico mustárral elkeverjük. Használjunk gépi habverőt.
A tökmagolajat először csepegtetve majd egyre többet hozzáöntve gépi habverővel hozzákeverjük, míg sűrű pép lesz belőle.
Az így elkészült majonéz aznap fogyasztható. A nyers tojás sárgáját helyettesíthetjük reszelt főtt tojás sárgájával is, így több napig hűtőben tárolva is fogyasztható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.