var shopKosarItems = 0; var shopLoginStatus = 0; var shopKosarData = null; var shopLoginData = null; Tökmagolajos sajtos almasaláta recept - Pödör prémium hidegen sajtolt olajok, gyümölcs- és balzsamecetek
Keresés

Tökmagolajos sajtos almasaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 tk
Napraforgómag (hántolt)
300 g
alma
100 g
vörös cheddar sajt
200 ml
natúr joghurt
1 db
római saláta
1 mokkáskanál
porcukor
15
15
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A sajtos almasaláta receptet egy különleges tökmagolajos-joghurtos öntettel készítjük el, amitől nem csak egészséges, de különleges ízű is lesz.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0