Keresés

Vegán omega-3 chiaolajos majonéz recept

Az átlátszó színű, enyhén diós illatú chiaolaj omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően természetes forrása értékes vitaminoknak, ásványi anyagoknak. Tökéletes alapanyaga a vegán majonéznek is.

Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
Cukormentes
5 Perc
66

Elkészítés

01

Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.

 

02

10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.

 

Tipp: Ha a maradék majonézt csavaros üvegbe tesszük, akkor egy hétig a hűtöben tárolható.
7 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
½
gerezd fokhagyma
(elhagyható)
7 ek
szójatej

Étrendek

Vegetáriánus Vegán Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0