5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tofu egy tartalmas és tápláló növényi fehérjeforrás, amit sokoldalúan használhatunk fel, ha kerüljük a húsos ételeket. Kockára vágva, és lepirítva a tofu remek kiegészítője a friss salátáknak.
A tofut 1×1 cm-es kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük. Összekeverjük a szójaszószt a körte gyümölcsecettel és 1 evőkanál repceolajjal. Borsozzuk, majd ráöntjük a kockára vágott tofura. 10 percig pácoljuk.
Ezután a vegyes salátát egy tálba tesszük, és ráöntjük a tofu páclevét. A maradék repceolajat egy serpenyőben közepes lángon felforrósítjuk, és a vékony karikákra vágott újhagymát üvegesre pirítjuk benne.
Végül hozzáadjuk a tofukockákat, és pirulásig sütjük.
A hagymás tofut összekeverjük a vegyes salátával és a fenyőmagolajjal.
Díszítésnek parmezán forgácsokat használunk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.