Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Csak egy kis zöldsaláta és paradicsom van a hűtőben? Sebaj, ezzel a málnaecetes vinaigrettel csodákat tudsz vele tenni. Pár pillanat alatt összerázod egy üvegben az öntet hozzávalóit, és már mehet is a zöldségekre. Mennyei.
Ajánljuk frissen sült húsok és halak mellé.
Öntsük egy kisebb csavaros üvegbe először a málna balzsamecetet, majd adjuk hozzá a mogyorómustárt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Öntsük hozzá a mogyoróolajat is.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A salátát mossuk, majd szárítsuk meg. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a megmosott és negyedre vágott koktél paradicsomokat. Végül öntsük rá a kész és felrázott dresszinget majd óvatosan forgassuk össze az egészet. Azonnal tálaljuk!
A dresszinget mindig csak tálaláskor öntsük a megmosott salátára, mert összeesik.
Ha marad dresszing, hűtőben napokig eltárolható. Mindig rázzuk fel használat előtt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.