Keresés

Zsázsaolajos tonhalsaláta recept

A rohanós hétköznapokon percek alatt elkészíthető ez a tonhalas, pirított kenyérkockás saláta, amit a hidegen sajtolt, álomfinom zsázsaolajos salátaöntettel tehetsz különlegessé.

60

Elkészítés

01

A toast kenyeret kisebb kockára vágjuk, és 1 kanál repce sütőolajon megpirítjuk.

02

A körte balzsamecetet egy zárható kisebb üvegbe öntjük, beleszórjuk a sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.

03

Hozzáadjuk a zsázsaolajat, a borsot és a mustárt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.

04

A vegyes salátát összekeverjük a kisebb darabokra tört tonhallal, és fogyasztás előtt ráöntjök a dresszinget. Alaposan átkeverjük. Tálaláskor a pirított kenyérkockákkal megszórjuk.

14 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
vegyes zöldsaláta
1 db
tonhalkonzerv
2 szelet
toast kenyér
1 csipetnyi
1 csipetnyi

Étrendek


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0