Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zellereket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és 220 Celsius fokos sütőben 15 percig sütjük. Ezután a zellerdarabokat barna cukorral meghintjük és karamellizáljuk.
Felrakjuk a zöldségalaplével, és a Pödör Alma Balsamico Crema-val majd 40 percig főzzük. Ha kész, fóliával letakarjuk, lehűtjük, és leszűrjük. Sóval, citromlével, és Pödör mákolajjal ízesítjük
Zellerzselé elkészítése:
1 dl zellerlevet, 2 szál citromos kakukkfüvet, 0,5 g agart, 1 db beáztatott lapzselatint és pár csepp bergamottolajat összekeverünk és zselésítünk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.