2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.

5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás

Hideg zeller consommé kalamárival

Mizsei János
60 Perc
42

Elkészítés

01

A zellereket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és 220 Celsius fokos sütőben 15 percig sütjük. Ezután a zellerdarabokat barna cukorral meghintjük és karamellizáljuk.

 

02

Felrakjuk a zöldségalaplével, és a Pödör Alma Balsamico Crema-val majd 40 percig főzzük. Ha kész, fóliával letakarjuk, lehűtjük, és leszűrjük. Sóval, citromlével, és Pödör mákolajjal ízesítjük

 

Tipp:

Zellerzselé elkészítése:

1 dl zellerlevet, 2 szál citromos kakukkfüvet, 0,5 g agart, 1 db beáztatott lapzselatint és pár csepp bergamottolajat összekeverünk és zselésítünk.

Érdemes másoknak
is ajánlania!
5000 ft Önnek és 5000 ft barátjának
Ingyenes
termékminta
Már az első webshopos vásárlás
alkalmával
0

Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.

A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.

Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Szükséges A weboldal alapvető működéséhez elengedhetetlen.