2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zellereket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és 220 Celsius fokos sütőben 15 percig sütjük. Ezután a zellerdarabokat barna cukorral meghintjük és karamellizáljuk.
Felrakjuk a zöldségalaplével, és a Pödör Alma Balsamico Crema-val majd 40 percig főzzük. Ha kész, fóliával letakarjuk, lehűtjük, és leszűrjük. Sóval, citromlével, és Pödör mákolajjal ízesítjük
Zellerzselé elkészítése:
1 dl zellerlevet, 2 szál citromos kakukkfüvet, 0,5 g agart, 1 db beáztatott lapzselatint és pár csepp bergamottolajat összekeverünk és zselésítünk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.