2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mediterrán konyha egyik remek hideg levese a gazpacho. Régiónként eltérhet a készítése, de fő hozzávalója a friss, érett, zamatos paradicsom. Ebben a gazpacho receptben az ízeket finom paradicsomecettel és kendermagolajjal emeltük ki.
A tojást főzzük keményre, majd ha kihűlt, vágjuk finomra.
A paradicsomot megmossuk, feldaraboljuk.
Az uborkát szintén megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk.
A zöldségeket egy mixerbe tesszük a fokhagymával, a sóval, a borssal, az ecettel és a kenyérbéllel együtt.
Amikor már láthatóan krémes a leves állaga, csorgassuk bele az olajat is.
Turmixolás közben állítsuk le időnként a gépet, hogy kevesebb levegőt vigyünk a levesbe. Tálalás előtt jól hűtsük be. Főtt tojással fogyasszuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.