Keresés

Burgonya saláta recept tökmagolajos majonézzel

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
600 g
kifliburgonya
1 csipetnyi
porcukor
100 ml
víz
snidling
ízlés szerint
1 db
tojás sárgája
50
50
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A legegyszerűbb burgonyasaláta is lehet extravagáns egy különleges ízű és színű majonézzel. A tökmagolajos majonéz és a birsalma gyümölcsecet párosa egy igazán különleges és egészséges választás a burgonyasalátához.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0