Keresés

Csirkés, spárgás tésztasaláta recept

Mennyei tavaszi saláta friss spárgával, csirkecsíkokkal és egy gazdag szezámolajos salátaszósszal. A tésztának köszönhetően tartalmas, főételként is fogyasztható saláta.

Tejmentes
Szójamentes
Cukormentes
30 Perc
31

Elkészítés

01

A csirkemell filét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítünk 2 evőkanál szezámmagolajat, és alacsony hőmérsékleten kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk. Közben a tésztát sós vízben aldentére megfőzzük.

02

A spárga alsó harmadát levágjuk. Vastagságától függően körülbelül 15 percig főzzük. Majd utána pár percig hideg vízbe helyezzük, hogy ne forrjon tovább, illetve a színét megőrizze. Ezután 4-5 cm-es szeletekre vágjuk. A megfőtt tésztát egy tálba tesszük, és egy evőkanál szezámmagolajjal átforgatjuk, hogy ne ragadjon össze. Hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, a spárgát és a szezámmagolajos szószt.

03

Majd összekeverjük. A keményre főtt tojásokat négy szeletre vágjuk, és tálalás során tesszük rá a tésztasalátára.

18 Hozzászólás


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0