Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A répa könnyen és minden szezonban hozzáférhető zöldség, amiből ízletes krémet készíthetünk. Hidegen sajtolt szezámolajjal, curryvel pedig ez a sárgarépa krém elképesztően finom.
A sárgarépákat pucoljuk meg, vágjuk kisebb darabokra, majd kevés repceolajjal meglocsolva süssük meg 180 fokos, előmelegített sütőben. Akkor jó, ha a répák kissé megpirulnak, karamellizálódnak.
A sült répákat tegyük egy aprítóba. Adjuk hozzá a reszelt gyömbért, a kókuszkrémet, a chilit, a curryt, a mézet, a szezámolajat, a sárgabarack gyümölcsecetet és a sót.
Turmixoljuk egészen krémesre, lágyra, hogy ne maradjanak benne darabos részek.
Kenyérre kenve ajánljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.