5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik legfinomabb gyümölcse az eper. Ha desszertnek szeretnénk felhasználni, akkor megéri új formában is elkészíteni. A hidegen sajtolt mogyoróolajból készült mennyei, majonéz állagú krém egy kis alma balsamico crema-val megbolondítva extravagánssá teszi.
Az olajokat egy késes aprítóba tesszük. Az olajak legyenek hűtő hőmérsékletűek. Majd adjuk hozzá a szintén hűtő hőmérsékletű szójatejet is.
10 másodpercig aprítjuk, végül hozzáadjuk a porcukrot, és a birsalma ecetet. További 5 másodpercig aprítjuk.
Az epreket megmossuk, leitatjuk róluk a vizet. A mogyorómajonézre csepegtetjük az alma balsamico cremat, és erre halmozzuk a friss epret.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.