5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz pompás zöldségének, a spárgának az egyik legkedveltebb elkészítési módja a krémleves. Mi most száraz fehérborral és tejszínnel készítettük el, tálaláskor pedig minőségi, hidegen sajtolt, omega-3-ban gazdag camelinaolajjal ízesítettük.
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és 2 kanál repceolajon üvegesre pirítjuk. Majd felöntjük 5 deciliter vízzel, 1 deciliter fehérborral, sózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk.
A spárgákat közben megmossuk, hogy a homok kijöjjön belőlük, majd szálanként a két tenyerünkbe vesszük, és kettétörjük őket. A spárgasíp felé eső rész az, ami biztosan zsenge, és felhasználhatjuk.
A spárgaszálakat feldaraboljuk, és amikor a burgonya már megfőtt, hozzáadjuk a levesalaphoz. 5-6 percig főzzük.
Végül leturmixoljuk a levest, és tejszínnel dúsítjuk.
A spárgasípokat vágjuk le, és egy külön edényben forró vízben egy percig blansírozzuk. Ha készen van, hideg vízben hűtsük le.
Fogyasztáskor a spárgasípokkal, parmezánforgáccsal és hidegen sajtolt camelinaolajjal tálaljuk a levest.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.