LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Fehérboros spárgakrémleves camelinaolajjal recept

A tavasz pompás zöldségének, a spárgának az egyik legkedveltebb elkészítési módja a krémleves. Mi most száraz fehérborral és tejszínnel készítettük el, tálaláskor pedig minőségi, hidegen sajtolt, omega-3-ban gazdag camelinaolajjal ízesítettük.

Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
30 Perc
36

Elkészítés

01

A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és 2 kanál repceolajon üvegesre pirítjuk. Majd felöntjük 5 deciliter vízzel, 1 deciliter fehérborral, sózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk.

02

A spárgákat közben megmossuk, hogy a homok kijöjjön belőlük, majd szálanként a két tenyerünkbe vesszük, és kettétörjük őket. A spárgasíp felé eső rész az, ami biztosan zsenge, és felhasználhatjuk.

03

A spárgaszálakat feldaraboljuk, és amikor a burgonya már megfőtt, hozzáadjuk a levesalaphoz. 5-6 percig főzzük.

04

Végül leturmixoljuk a levest, és tejszínnel dúsítjuk.

Tipp:

A spárgasípokat vágjuk le, és egy külön edényben forró vízben egy percig blansírozzuk. Ha készen van, hideg vízben hűtsük le.
Fogyasztáskor a spárgasípokkal, parmezánforgáccsal és hidegen sajtolt camelinaolajjal tálaljuk a levest.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
500 g
zöld spárga
150 g
burgonya
1 mokkáskanál
1 csipetnyi
100 ml
fehérbor
100 ml
tejszín
30 g
parmezán sajt
1 g
fokhagyma
600 ml
víz

Étrendek

Vegetáriánus Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.