LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Fokhagyma-krémleves dióolajos krutonnal recept

Egy olyan egyszerű ételt is, mint a fokhagyma krémleves, feldobhatunk egy-két trükkel. A sült fokhagymától és a dióolajban megforgatott, friss ropogós krutontól lesz különleges a fokhagyma-krémleves receptünk.

40 Perc
38

Elkészítés

01

Az egész fej fokhagymát keresztben félbevágjuk. Az egyik részét, a vágott felével lefelé egy hőálló tálba tesszük, meglocsoljuk a sütő repceolaj felével, és 180 fokos, légkeveréses sütőben 25-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a fokhagyma krémes állagú lesz.

02

Közben a fokhagyma másik felét megpucoljuk, durvára vágjuk, és a meghámozott, kockára vágott burgonyával együtt egy közepes méretű lábosba tesszük. A maradék sütőrepce olajon 1-2 percig dinszteljük. Ezután hozzáöntünk annyi zöldség-alaplevet, ami egy ujjnyira ellepi, és addig pároljuk, amíg a burgonya megpuhul.

03

A sült fokhagymát kiszedjük a héjából és hozzáadjuk a levesünkhöz. Felöntjük a maradék alaplével, sózzuk, borsozzuk, leturmixoljuk és  visszatesszük a tűzre 2-3 percre.

04

Végül a  tejszínt kikeverjük egy kanál levessel, majd visszacsurgatjuk, de ekkor már nem főzzük tovább.

05

A toast kenyeret kockára vágjuk, és 180 fokos sütőben megpirítjuk. Ha már ropogós, meglocsoljuk a dióolajjal. Tálaláskor megszórjuk a krutonnal és néhány csepp dióolajjal díszítjük.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 fej
fokhagyma
200 g
burgonya
700 ml
szárnyas vagy zöldség alaplé
150 ml
tejszín
0.5 mokkáskanál
1 csipetnyi
3 szelet
toast kenyér

Étrendek

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.