Keresés

Joghurtos epres pohárkrém recept

A tavasz első sztárgyümölcse az eper, amiből fantasztikus pohárkrémet készíthetünk. Joghurtos epres pohárkrém receptünkben most mákolajjal, és ízekben gazdag gyümölcsecetekkel tesszük különlegessé a krémes alapot.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
10 Perc
25

Elkészítés

01

Az epret megmossuk, levélzetét levágjuk, majd cikkekre vágjuk. A dekoráláshoz tegyünk félre 3 epercikket.

02

A görög joghurtot kikeverjük a mákolajjal, a feketeribizli balzsamecettel, a mézzel, és 6-7 levél finomra vágott citromfűvel.

03

Három pohár aljára 1-1 kanál joghurt krémet teszünk, ezekre helyezzük az eper felét. A rétegezést megismételjük. A desszertet jól behűtjük, fogyasztás előtt 1-1 kiskanál alma balsamico cremaval tálaljuk.

8 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
350 g
eper
350 g
görög joghurt
1 ek
méz
6 levél
citromfű

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0