Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz első sztárgyümölcse az eper, amiből fantasztikus pohárkrémet készíthetünk. Joghurtos epres pohárkrém receptünkben most mákolajjal, és ízekben gazdag gyümölcsecetekkel tesszük különlegessé a krémes alapot.
Az epret megmossuk, levélzetét levágjuk, majd cikkekre vágjuk. A dekoráláshoz tegyünk félre 3 epercikket.
A görög joghurtot kikeverjük a mákolajjal, a feketeribizli balzsamecettel, a mézzel, és 6-7 levél finomra vágott citromfűvel.
Három pohár aljára 1-1 kanál joghurt krémet teszünk, ezekre helyezzük az eper felét. A rétegezést megismételjük. A desszertet jól behűtjük, fogyasztás előtt 1-1 kiskanál alma balsamico cremaval tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.