5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz első sztárgyümölcse az eper, amiből fantasztikus pohárkrémet készíthetünk. Joghurtos epres pohárkrém receptünkben most mákolajjal, és ízekben gazdag gyümölcsecetekkel tesszük különlegessé a krémes alapot.
Az epret megmossuk, levélzetét levágjuk, majd cikkekre vágjuk. A dekoráláshoz tegyünk félre 3 epercikket.
A görög joghurtot kikeverjük a mákolajjal, a meggy balzsamecettel, a mézzel, és 6-7 levél finomra vágott citromfűvel.
Három pohár aljára 1-1 kanál joghurt krémet teszünk, ezekre helyezzük az eper felét. A rétegezést megismételjük. A desszertet jól behűtjük, fogyasztás előtt 1-1 kiskanál alma balsamico cremaval tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.