Keresés

Joghurtos tavaszi reteksaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 tk
2 csokor
retek
150 g
görög joghurt
1 csipetnyi
1 csipetnyi
3 szál
újhagyma
1 gerezd
fokhagyma
3 db
főtt tojás
15
15
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Joghurtos tavaszi reteksaláta receptünkben felhasználjuk a retek zsenge levelét is, amitől színesebb, az újhagymától pedig ízesebb lesz. A joghurtos salátaöntetet pedig camelina olajos majonézzel tesszük pikánssá, egészségesebbé.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0