5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karfiol krémleves az egyik legpraktikusabb téli leves. Viszonylag semleges íze miatt érdemes karakteresebb olajjal, pl. dióolajjal meglocsolni tálaláskor. Nem csak ízesebb, egészségesebb is lesz tőle a levesünk.
Megtisztítjuk a karfiolt, zöld leveleit ne dobjuk el.
Egy kis lábosban főzzük a leveleket puhára (annyi vízben, ami ellepi a karfiolt).
A megtisztított hagymát felkockázzuk, és a napraforgó olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított karfiol rózsákat. Átforgatjuk néhány percig a hagymán, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük az alaplével, és puhára főzzük.
A megfőtt karfiolt kézi botmixerrel összeturmixoljuk.
A megfőtt leveleket is külön összeturmixoljuk, és 2 kanál dióolajjal lágyítjuk. Kis gombócokat formázva levesbetétként használjuk.
Forrón tálaljuk! Minden tányér leves tetejét meglocsoljuk 1 teáskanál dióolajjal, és azonnal fogyasztjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.