2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy ráérős reggelen mi sem jobb, mint egy gazdag omlett. Receptünkben most szalonnával, kelkáposztával készítettük el az omlettet, amit tökmagolajjal teszünk még finomabbá.
A bacont felkockázzuk. A kelkáposztát vékony csíkokra vágjuk, 30 grammot félreteszünk belőle, majd a repce olajon egy kisebb (kb. 20 cm átmérőjű) serpenyőben lepirítjuk a baconnal együtt.
A tojást a csipet sóval felhabosítunk, majd ráöntjük a szalonnás kelkáposztára.
A hőmérsékletet közepesen forróra visszavesszük, hogy a tojás gyorsan és egyenletesen átsüljön. Egy spatula segítségével az omlett széleit megemelhetjük, hogy a közepén maradt folyékony tojás a serpenyő aljára folyjék, és megsüljön.
Még forrón tányérra borítjuk, félbe, vagy három részre hajtogatjuk. Meglocsoljuk tökmagolajjal, megszórjuk a maradék nyers kelkáposztával, és már ehetjük is.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.