Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sült sárgarépa igen jó alapja a vegetáriánus szendvicskrémeknek. Chilivel, őrölt korianderrel, tejföllel, és omega-3-ban gazdag camelinaolajjal kikeverve egészséges, és rostokban gazdag reggeliző krém készíthető belőle.
A répákat héjastól mossuk meg, sózzuk és locsoljuk meg napraforgó olajjal, majd egyenként csomagoljuk alufóliába és 200 fokos előmelegített sütőben süssük 20 percig.
Ha kihűltek a répák, hámozzuk meg és a fokhagymával, crème fraiche-sel és bio camelinaolajjal tegyük aprítógépbe.
Ízesítsük a krémet a római köménnyel, chilivel és keverjük bele a körte balzsamecetet.
Pürésítsük krém állagúra. A sárgarépakrémet tehetjük pirítósra és fogyaszthatjuk előételként, de húsokhoz is kiválóan illik mártásként.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.