Keresés

Lencsekrémleves sörecettel, földimogyoró olajjal recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
250 g
főtt lencse
80 g
vöröshagyma
50 g
zeller
100 g
sárgarépa
2 gerezd
fokhagyma
kevés
gyömbér
2 csipetnyi
1 csipetnyi
600 ml
víz
120 ml
tejszín
35
35
Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A hagyományok szerint az új évet valamilyen szemes termésből, például lencséből készülő étellel kell kezdeni. Lencsekrémlevesünket most sörecettel, és földimogyoró olajjal ízesítjük, amitől egészen különlegesen finom lesz a lencseleves.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0