Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha új év, akkor lencse. Természetesen ezt is felturbóztuk kicsit, amivel tökéletes lett.
Rakjunk hozzá két teáskanál Pödör bio őrölt pirospaprikát. Ezt keverjük el, és öntsünk hozzá egy fél dl vizet, hogy ne égjen meg.
Az 500 g megmosott és leszűrt lencsénket tegyük a lábasba, keverjük el, és öntsünk hozzá fél liter vizet.
Ízesítsük sóval és borssal, valamint dobjunk bele két-három darab babérlevelet, és így főzzük nagyjából 15 percet.
Eközben egy tálban keverjünk össze 2 evőkanál lisztet, 4 evőkanál tejföllel és 3 evőkanál Pödör alma balsamico mustárral, és végül higítsuk 2 dl tejjel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.