Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az omega-3-ban gazdag lenmagolaj kifejezetten illik a különféle savanyított tejtermékekhez. A lenmagolajjal meglocsolt, fűszerezett túró remek snack bármely napszakban, ízletes és egészséges is egyben.
A hagymát apróra vágjuk.
A túrót egy tálba öntjük, és villával összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a tejfölt.
Apróra vágjuk a petrezselymet (vagy medvehagymát) majd belekeverjük a túróba a hagymával együtt.
Hozzáadjuk a lenmagolajat.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és mégegyszer alaposan eldolgozzuk a túrót.
Ajánljuk friss házikenyérhez, vagy pirított rozskenyérhez, de kiváló nyers zöldségekkel mártogatni (sárgarépa, uborka, paprika, angol zeller).
Akinek érzékeny a gyomra, vagy reggel fogyasztja a túrót, annak ajánlott a finomra vágott hagymát serpenyőben 1 kanál olívaolajon (gyenge tűzön) üvegesre sütni.
A petrezselymet helyettesíthetjük medvehagymával vagy snidlinggel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.