Keresés

Mákolajos gyümölcssaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
Mákolaj -20% vagy
250 g
zöldalma
250 g
eper
1 db
lime
15
15
Vegetáriánus
Vegán
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Az egészséges életmódot folytatóknak sem kell lemondaniuk az ínyenc desszertekről. Gyümölcssaláta ízesítésére használjunk 100 %-os mákolajat, amitől igazán különlegessé válik a desszert. Dekorációként készítsünk mákos grillázst hozzá.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0