Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári melegben fontos a folyamatos folyadék, vitamin és ásványi anyag utánpótlás, amit a nyers és hideg levesekkel is tudunk biztosítani. Ráadásul az sem hátrányos, ha a leves hideg és különösen ízletes is.
Az avokádót félbevágjuk, a puha belsejét kikanalazzuk.
Az uborkát megmossuk, egy kis darabot félreteszünk, a többit majd felkockázzuk.
A zöldségeket egy aprítóba tesszük a vízzel, az olajjal, az ecettel, a joghurttal, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a kaporral együtt. Krémesre turmixoljuk.
Tálaláskor kaporral és a félretett uborkadarabból vágott uborkakarikákkal dekoráljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.