Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik nagy sztárja a vadon termett medvehagyma. Fokhagymás zamata csodákat tesz az egyszerű burgonya krémlevessel is. Tálaláskor locsold meg értékes 100 %-os hidegen sajtolt camelinaolajjal.
Apróra vágjuk a megtisztított hagymát.
Majd a vaj és az olívaolaj keverékén megdinszteljük, és megsózzuk, így nem fog lepirulni, és könnyebben megpuhul.
Meghámozzuk a burgonyát, majd megmossuk, és felkockázzuk.
Rádobjuk a felkockázott burgonyát, és egy kicsit a zsiradékon hagyjuk, hogy üvegessé váljon.
Felöntjük az alaplé felével, és puhára főzzük.
Hozzáadjuk a maradék alaplevet és a tejszínt.
Egyet rottyantunk rajta, és botmixerrel lepürésítjük.
Végül hozzáadjuk a medvehagymát, és annyit turmixolunk még rajta hogy a medvehagyma darabos maradjon. Tálaláskor a tetejére locsoljuk a camelina olajat.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.