5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik nagy sztárja a vadon termett medvehagyma. Fokhagymás zamata csodákat tesz az egyszerű burgonya krémlevessel is. Tálaláskor locsold meg értékes 100 %-os hidegen sajtolt camelinaolajjal.
Apróra vágjuk a megtisztított hagymát.
Majd a vaj és az olívaolaj keverékén megdinszteljük, és megsózzuk, így nem fog lepirulni, és könnyebben megpuhul.
Meghámozzuk a burgonyát, majd megmossuk, és felkockázzuk.
Rádobjuk a felkockázott burgonyát, és egy kicsit a zsiradékon hagyjuk, hogy üvegessé váljon.
Felöntjük az alaplé felével, és puhára főzzük.
Hozzáadjuk a maradék alaplevet és a tejszínt.
Egyet rottyantunk rajta, és botmixerrel lepürésítjük.
Végül hozzáadjuk a medvehagymát, és annyit turmixolunk még rajta hogy a medvehagyma darabos maradjon. Tálaláskor a tetejére locsoljuk a camelina olajat.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.