Keresés

Medvehagymás majonézes mártogató recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
7 ek
Napraforgó olaj vagy
20 g
medvehagyma
1 db
főtt tojás sárgája
100 g
tejföl
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 csipetnyi
2 db
sárgarépa
1 db
cukkini
1 db
karalábé
10
10
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Vendégségek, gyerekzsúrok egészséges snackjei lehetnek a nyers zöldségek, amiket fűszeres mártogatókkal kínálhatunk. Márciusban ízesítsük a mártogatókat medvehagymával, ami friss, egészséges, és nagyon ízletes is.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0