Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vendégségek, gyerekzsúrok egészséges snackjei lehetnek a nyers zöldségek, amiket fűszeres mártogatókkal kínálhatunk. Márciusban ízesítsük a mártogatókat medvehagymával, ami friss, egészséges, és nagyon ízletes is.
A medvehagymát mossuk meg, szárítsuk le róla a nedvességet, majd aprítsuk fel. Tegyünk a hozzávalókat késes aprítóba, és 10-15 másodpercig aprítsuk, amíg krémes állagú nem lesz.
A mártogatóhoz sárgarépa, karalábé, cukkini csíkokat adhatunk kedvünk szerint.
A mártáshoz fontos, hogy az alapanyagok egyforma hőmérsékletűek legyenek, hűtő hőmérsékletűek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.