Keresés

Méregtelenítő édeskömény krémleves

Az édeskömény sok rostot tartalmaz, ezért méregtelenítő, tisztító hatású. Ezt a hatást fokozza a kész levesbe kevert máriatövis olaj, amitől még egészségesebb, krémesebb, finomabb lesz.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
40 Perc
74

Elkészítés

01

Az édesköményt megmossuk, a gumóját és a zsenge szárrészeit apró darabokra vágjuk. Kaporját félretesszük.

02

A burgonyát és a cukkinit meghámozzuk, és a vöröshagymával együtt felkockázzuk.

03

A zöldségeket feltesszük alaplében (vagy vízben) főni. Figyeljünk arra, hogy ne forrjon, hanem gyöngyözzön a főzőfolyadék. Sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ha elkészült, kb. 60 fokosra hűtjük, majd az ecettel és 3 kanál máriatövis olajjal együtt leturmixoljuk.

04

Az édeskömény kaporját finomra vágjuk, egy kanál máriatövis olajjal kikeverjük. Tálaláskor ezzel locsoljuk meg az elkészült levest.

4 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 db
édeskömény
150 g
cukkini
50 g
burgonya
50 g
vöröshagyma
1 csipetnyi
1 csipetnyi
600 ml
szárnyas vagy zöldség alaplé

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0