Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Rizs, zöldségek és egy remek zöldfűszeres öntet, ennyi kell egy laktató, és ízekben gazdag nyári salátához. Receptünkben a chimichurri szósz teszi különlegesen finommá a rizssalátát.
Egy kisebb lábosban felhevítjük a napraforgó olajat, és rászedjük az átmosott rizst. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük 220 ml vízzel. Forrás után takarékra vesszük a tüzet, és fedő alatt 15 perc alatt megpároljuk a rizst. Kihűtjük.
A kígyóuborkát megmossuk, felkockázzuk.
Az avokádót félbevágjuk, húsát kivájjuk, felkockázzuk.
A rizshez keverjük a chimichurri szószt, az uborkát, a felezett koktélparadicsomokat, a lecsepegtetett vörös babot, és az avokádót.
Jól behűtve tálaljuk. Önmagában, vagy grill húsok mellé fogyaszthatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.