2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Rizs, zöldségek és egy remek zöldfűszeres öntet, ennyi kell egy laktató, és ízekben gazdag nyári salátához. Receptünkben a chimichurri szósz teszi különlegesen finommá a rizssalátát.
Egy kisebb lábosban felhevítjük a napraforgó olajat, és rászedjük az átmosott rizst. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük 220 ml vízzel. Forrás után takarékra vesszük a tüzet, és fedő alatt 15 perc alatt megpároljuk a rizst. Kihűtjük.
A kígyóuborkát megmossuk, felkockázzuk.
Az avokádót félbevágjuk, húsát kivájjuk, felkockázzuk.
A rizshez keverjük a chimichurri szószt, az uborkát, a felezett koktélparadicsomokat, a lecsepegtetett vörös babot, és az avokádót.
Jól behűtve tálaljuk. Önmagában, vagy grill húsok mellé fogyaszthatjuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.