Keresés

Chimichurri szósz marhahúsos nyárssal recept

A chimichurri szósz egy olajos, ecetes zöldfűszeres szósz, amit grillhúsokhoz, kolbászokhoz adnak a mexikói konyhában. Mi most egy darált húsos nyárs mellé kínáljuk.

Búzamentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
30 Perc
21

Elkészítés

01

A petrezselymet, az oreganot, az újhagymát, a fokhagymát, és a chilit nagyon finomra aprítunk.

02

Egy tálba öntjük az alma balzsamecetet, és a só felét, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd belekeverjük az olajakat és egy csipet borsot is.

03

Az öntethez keverjük a fűszereket, és felhasználásig hűtőben tartjuk.

04

A darát húst összegyúrjuk a tojássárgával, a só másik felével, és 1-2 csipet borssal.

05

A bekevert húst a fanyársakra formázzuk, majd serpenyőben 1-2 ek napraforgó olajon megsütjük őket. A chimichurri szósszal ízesítjük.

1 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 ek
Napraforgó olaj vagy
2 ek
petrezselyem
2 szál
újhagyma
2 gerezd
fokhagyma
kevés
chili paprika
1 mokkáskanál
400 g
darált marhahús
1 db
tojás sárgája
2 csipetnyi

Étrendek

Búzamentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0