5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A chimichurri szósz egy olajos, ecetes zöldfűszeres szósz, amit grillhúsokhoz, kolbászokhoz adnak a mexikói konyhában. Mi most egy darált húsos nyárs mellé kínáljuk.
A petrezselymet, az oreganot, az újhagymát, a fokhagymát, és a chilit nagyon finomra aprítunk.
Egy tálba öntjük az alma balzsamecetet, és a só felét, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd belekeverjük az olajakat és egy csipet borsot is.
Az öntethez keverjük a fűszereket, és felhasználásig hűtőben tartjuk.
A darát húst összegyúrjuk a tojássárgával, a só másik felével, és 1-2 csipet borssal.
A bekevert húst a fanyársakra formázzuk, majd serpenyőben 1-2 ek napraforgó olajon megsütjük őket. A chimichurri szósszal ízesítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.