5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gyerekek általában kedvelik a mogyorós-kakaós ízpárosítást, amit egy egyszerű, de annál táplálóbb reggeli kásába is belecsempészhetünk. Még egészségesebb lesz a reggeli, ha lenmagolajat, mogyorót és szezonális gyümölcsöt adunk hozzá.
Egy lábosba kimérjük a vizet és a tejet. Hozzáadjuk a földimandula lisztet, a lágy szemű zabpelyhet, csipetnyi sót, a mézet, és kása állagúra főzzük.
Ha elkészült, a kásához keverjük a holland kakaóport.
Az olajokat akkor adjuk hozzá, amikor már langyosra hűlt.
A mogyorót durvára törjük, a gyümölcsöt (tavasszal eper) felszeleteljük, majd a kására tesszük. Végül meglocsoljuk alma balsamico crema-val.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.