5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Igazi karotin bomba ez a sütőtökös sárgarépa krémleves, amit édesköménnyel és naranccsal ízesítünk. Ennél egészségesebb, téli krémlevest elképzelni sem lehetne.
A sütőtököt felvágjuk nagyobb darabokra és egy tepsire helyezzük őket. Nagyjából 40 percig sütjük 200 fokon, amíg a tök teljesen megpuhul. Ha elkészült kicsit hagyjuk hűlni, majd lehúzzuk a héját.
Az édeskömények gyökértövét és a levelét eltávolítjuk, ezután hosszában kettévágjuk, torzsáját óvatosan ék alakban kivágjuk.
Egy edényben, közepes lángon a hagymát és az édesköményt a zweigelt szőlőmagolajon megpuhítjuk, majd mikor üveges lesz, hozzáadjuk a sárgarépát és a fokhagymát. Keverjük 2 percig.
Hozzáadjuk a csirke alaplevet. Miután felforrt, letakarva 20 percig főzzük gyöngyözve, amíg a répa megpuhul.
Egy turmixgépbe beleöntjük az edény tartalmát, amibe még narancshéjat és gyömbért reszelünk, beletesszük a sütőtök belsejét és a tejszínt. Pürésítjük. A levest az edénybe visszatesszük, de már nem forraljuk. Majd tálaláskor ízesítjük sóval, borssal vagy mézzel.
Megjegyzés: Egy kisebb méretű tök kb. 25 cm hosszú.
Abban az esetben, ha nincs gyömbér reszelőnk, takarjuk le egy fóliával a hagyományos sajtreszelő tetejét. Ezzel a technikával csak a gyömbér friss húsát kapjuk, míg szálkás, fás része nem kerül lereszelésre.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.