Keresés

Omega-3 granola recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
Chia mag - Bio
60 g
Dióbél
225 g
zabpehely
60 g
hajdinapehely
1 csipetnyi
1 db
tojásfehérje
1 mokkáskanál
bourbon vanília őrlemény
60 g
lenmagpehely
40
40
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A granola a müzlire hasonlít azzal a különbséggel, hogy gabonáit megsütjük, ezzel ízük karakteresebb, ízesebb lesz. A házilag készült omega-3 granola gazdag lenmagpehelyben, chia magban, és természetesen a zabpehely az alapja. A kisült magkeverékbe végül aszalványokat is keverhetünk. Ez az adag egy hétre elegendő. Egy adag két bő evőkanálnyi mennyiség, amit joghurtba, kefirbe, tejbe, vagy növényi tejhelyettesítőkbe keverhetünk.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0