Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Előre, és szinte minden évszakban elkészíthető, praktikus vendégváró étel a majonézes, gombás tésztasaláta. A vegán majonéznek köszönhetően hűtőben több napig is eláll. Minél többféle gombából készítjük, annál aromásabb a saláta.
A gombát megtisztítjuk, majd 2 evőkanál repce sütőolajon megpirítjuk. Borssal és kakukkfűvel ízesítjük. Kihűtjük.
A tésztát sós, forrásban lévő vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és szintén lehűtjük.
Közben elkészítjük a dió- és camelinaolajos majonézt is. A kihűlt tésztát összekeverjük a gombával és a majonézzel.
A zöldfűszereket finomra aprítjuk, és ezeket is belekeverjük a salátába. Tálaláskor durvára tört dióval és snidlinggel dekoráljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.