Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Előre, és szinte minden évszakban elkészíthető, praktikus vendégváró étel a majonézes, gombás tésztasaláta. A vegán majonéznek köszönhetően hűtőben több napig is eláll. Minél többféle gombából készítjük, annál aromásabb a saláta.
A gombát megtisztítjuk, majd 2 evőkanál repce sütőolajon megpirítjuk. Borssal és kakukkfűvel ízesítjük. Kihűtjük.
A tésztát sós, forrásban lévő vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és szintén lehűtjük.
Közben elkészítjük a dió- és camelinaolajos majonézt is. A kihűlt tésztát összekeverjük a gombával és a majonézzel.
A zöldfűszereket finomra aprítjuk, és ezeket is belekeverjük a salátába. Tálaláskor durvára tört dióval és snidlinggel dekoráljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.