Keresés

Paradicsomos napraforgó krém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
Napraforgó olaj vagy
100 g
napraforgómag
100 g
koktél paradicsom
2 gerezd
fokhagyma
0.5 mokkáskanál
1 csipetnyi
kevés
kakukkfű
15
15
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A mindennapi szendvicseinket variálhatjuk úgy is, ha a megszokott kenőzsiradékok helyett, hidegen sajtolt, minőségi olajokkal készült magkrémeket kenünk rájuk. Ez a paradicsomos napraforgó krém nem csak finom, de a camelina olajnak köszönhetően egészséges is.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0