Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egyszerű, könnyen elkészíthető receptünkben megmutatjuk, hogyan hozzuk ki a legjobb ízeket egy burgonyafőzelékből!
A póréhagyma fehér részét vékony fél karikára vágjuk, és a repceolajon kevés víz hozzáadásával megpároljuk.
Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott burgonyát, és 4-5 percen át, folyamatos keverés mellett dinszteljük.
Hozzáadjuk a zöldségalaplevet, sózzuk, babérral ízesítjük, és gyöngyöző tűzön puhára pároljuk a burgonyát.
Ha megfőtt, egy evőkanálnyit kiveszünk egy mixer pohárba, hozzáadjuk a tejfölt, a sörecetet, krémesre turmixoljuk. Ezzel sűrítjük be a főzeléket.
Tálaláskor a póréhagyma zsenge, zöld és finomra vágott szárrészével, és pár csepp feketekömény olajjal ízesítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.