Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rebarbarás eperleves már önmagában is pompás, de hidegen sajtolt makadámia dió olajjal válik igazán gourmet fogássá. Langyosan, vagy jó hidegre hűtve érdemes fogyasztani.
A rebarbarát megmossuk, végeit levágjuk, majd a külső részét egy kis kés segítségével lehúzzuk. A megtisztított rebarbarát feldaraboljuk.
A rebarbarát a megmosott eperrel és a mézzel együtt egy kis tepsibe tesszük, majd 160 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 13-15 percen át sütjük.
Éppen csak annyi ideig, hogy az eper levet eresszen, a rebarbara megpuhuljon. A gyümölcsragut felhasználás előtt lehűtjük.
Legvégül minden hozzávalót egy turmixkehelybe teszünk, és krémesre turmixoljuk.
Cukorral vagy (cukormentesen) eritrittel, illetve tejszín helyett rizstejszínnel is készíthetjük. Javasoljuk, előbb kevesebb édesítőt adjon hozzá, majd kóstolással döntse el, szükséges-e több belőle.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.