2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ezt a pestot elnevezhetjük akár a magyar pestonak is. Alapanyagai ugyanis megtalálhatók minden magyar háztartásban: dió, petrezselyem, fokhagyma. Krémesítésre használjuk az aromás hidegen sajtolt repceolajat, és természetesen a reszelt parmezánt, ami egy pestoból sem maradhat el.
Egy magas falú edénybe rakjuk a diót, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a fokhagymát, a parmezánt, az apróra vágott petrezselymet, majd ráöntjük a repceolajat és a szilvaecetet.
Botmixer segítségével apróra összeturmixoljuk. (ne túl krémesre)
Ha túl sűrű, repceolajjal tudjuk a sűrűségét változtatni. Kiváló sült húsokhoz, tésztákra. Ha nem használjuk fel azonnal a pestot, tegyük egy zárható fedelű üvegbe és a tetejére öntsünk annyi repceolajat, hogy lefedje. Így akár 2-3 hétig is tárolhatjuk a hűtőben.
Kiváló sült húsokhoz, tésztákra és szendvicsek készítéséhez. A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval vagy pecorinóval.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.