2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olaszok kedvelt pestoja nem csak zöldfűszerekkel, hanem aromás salátafélékkel is elkészíthető. A rukkola egy enyhén borsos, intenzív ízű salátaféle, amiből pillanatok alatt készíthetünk ízletes pestot. A kész krémet tehetjük tésztára, de különleges ízt ad szendvicseinknek is.
A hántolt napraforgó magot egy üres, bevonatos serpenyőben addig pirítjuk, amíg érezhetővé válik az aromája, majd kihűtjük.
A rukkolát megmossuk, egy konyhai papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet, végül finomra aprítjuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd kisebb darabokra vágjuk.
Végül az összes hozzávalót egy aprítóba tesszük, és krémesre turmixoljuk.
A lenmagolajat helyettesíthetjük chia olajjal is, de elkészíthető hidegen sajtolt napraforgó- és lenmagolaj keverékével is.
A kész pestot tegyük sterilizált, tiszta üvegbe, tetejére öntsünk dió-, vagy napraforgó olajat, így hűtőben akár 2-3 hétig is eltartható.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.