LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Sör balzsamecetes lencsekrém recept

Ha változatosabbá szeretnénk tenni a szendvicseinket, akkor érdemes különféle zöldségkrémekkel is próbálkoznunk. Ez a lenmagolajas, sör balzsamecetes lencsepástétom a májkrémhez hasonló ízű, ám nélkülöz mindenféle hústerméket. Gyorsan elkészíthető, ízletes és növényi fehérjében gazdag.

Vegetáriánus
Vegán
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
30 Perc
69

Elkészítés

01

A vöröshagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát vékonyan felszeleteljük, a paszternákot karikára vágjuk, és a sütő repce olajon lepirítjuk. Majd felöltjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára pároljuk.

02

Ha elkészült, hozzáadjuk az előfőzött lencsét, a sót, a borsot, a fűszerpaprikát, a fűszerköményt, alaposan elkeverjük, és 3-4 percen át együtt pároljuk.

03

A ragut áthelyezzük egy aprítóba, felöntjük a lenmagolajjal, a sör balzsamecettel és a mustárral, majd krémesre turmixoljuk. Ha szükséges egy kevés vízzel lazíthatjuk. Akkor jó, ha a szépen kenhető. Üvegbe zárva 4-5 napig hűtőben tárolható.

Tipp:

A lencsét előző este áztassuk be, majd másnap sós, borsos, babérleveles vízben körülbelül 35-40 perc alatt főzzük puhára. A receptben a paszternák sárgarépával is helyettesíthető.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 ek
150 g
főtt lencse
100 g
pasztinák
70 g
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 mokkáskanál
1 csipetnyi
1 mokkáskanál
őrölt paprika
0.5 mokkáskanál

Étrendek

Vegetáriánus Vegán Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.