Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hagymaleves egyik titka az alaplé. De sörecettel megbolondítva az alaprecept mesterivé válik. A forró levesre tegyük a ropogósra sütött sajtos pirítóst. Kiváló tartalmas leves a hideg napokra.
Vékonyan szeretjük fel a hagymákat, öntsük rá a repceolajat, és alacsony lángon kezdjük el fonnyasztani.
Adjuk hozzá a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, 30 percig folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk.
Amikor a hagyma aranybarna színű, felöntjük a vízzel / alaplével.
Hozzáadjuk a sör ecetet és még 20 percig főzzük.
A sajtot nagy lyukú reszelőn reszeljük a baguette szeletekre.
Sütőben, grill fokozaton grillezük meg a pirítósokat, majd minden tányér levesbe tálalunk 1-2 szeletet.
Miután a levesbe helyeztük a baguetteket, a végén a levest dióolajjal meglocsoljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.