5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hagymaleves egyik titka az alaplé. De sörecettel megbolondítva az alaprecept mesterivé válik. A forró levesre tegyük a ropogósra sütött sajtos pirítóst. Kiváló tartalmas leves a hideg napokra.
Vékonyan szeretjük fel a hagymákat, öntsük rá a repceolajat, és alacsony lángon kezdjük el fonnyasztani.
Adjuk hozzá a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, 30 percig folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk.
Amikor a hagyma aranybarna színű, felöntjük a vízzel / alaplével.
Hozzáadjuk a sör ecetet és még 20 percig főzzük.
A sajtot nagy lyukú reszelőn reszeljük a baguette szeletekre.
Sütőben, grill fokozaton grillezük meg a pirítósokat, majd minden tányér levesbe tálalunk 1-2 szeletet.
Miután a levesbe helyeztük a baguetteket, a végén a levest dióolajjal meglocsoljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.