Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hagymaleves egyik titka az alaplé. De sörecettel megbolondítva az alaprecept mesterivé válik. A forró levesre tegyük a ropogósra sütött sajtos pirítóst. Kiváló tartalmas leves a hideg napokra.
Vékonyan szeretjük fel a hagymákat, öntsük rá a repceolajat, és alacsony lángon kezdjük el fonnyasztani.
Adjuk hozzá a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, 30 percig folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk.
Amikor a hagyma aranybarna színű, felöntjük a vízzel / alaplével.
Hozzáadjuk a sör ecetet és még 20 percig főzzük.
A sajtot nagy lyukú reszelőn reszeljük a baguette szeletekre.
Sütőben, grill fokozaton grillezük meg a pirítósokat, majd minden tányér levesbe tálalunk 1-2 szeletet.
Miután a levesbe helyeztük a baguetteket, a végén a levest dióolajjal meglocsoljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.