Keresés

Sült fokhagymakrém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
3 ek
Napraforgó olaj vagy
2 tk
7 fej
fokhagyma
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 csipetnyi
porcukor
50
50
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A fokhagyma szinte minden étel alapja. Alig akad étel, amihez ne használnánk fel karakteres aromája miatt. Most egy sült fokhagyma krém recept elkészítését mutatjuk be, amit a hidegen sajtolt napraforgó olaj és a sörecet tesz igazán különlegessé.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0