Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Szilvából nem csak süteményt, de krémlevest is készíthetünk. Sültszilva-krémleves receptünk egyszerre édes és sós, pikáns és fűszeres. Jól behűtve fogyasszuk.
A szilvákat megmossuk, félbevágjuk, magjukat kivesszük. Egy tepsibe tesszük a friss rozmaringgal, és a cukorral együtt.
180 fokos sütőben kb. 25-30 percen át sütjük, majd kihűtjük.
A sült szilvát turmixkehelybe tesszük a zöldségalaplével, a feketeribizli balzsamecettel, a borssal, pici sóval együtt. Hozzáadjuk a tejszínt is, és krémesre turmixoljuk.
Durvára vágott mandulával, és mandulaolajjal meglocsolva tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.