5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ajo blanco az andalúz konyha egyik ősi hideg levese, ami fehér kenyérbélből, mandulából, olajból és fűszerekből készül. A klasszikus ajo blancot (aminek krémességét az olaj adja meg) elkészíthetjük hidegen sajtolt szezámolaj és lenmagolaj keverékéből is, amitől nem csak ízesebb, de omega-3 telítetlen zsírsavakban is gazdag lesz.
A lehéjazott mandulát finomra őröljük.
A kenyérbelet (lehet szikkadt is) kis darabokra tépkedjük. Hozzáadjuk a vizet, az olajokat és az ecetet, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük érlelődni.
Fogyasztás előtt kivesszük a hűtőből, egy aprító gépbe tesszük, hozzáadjuk az őrölt mandulát, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és krémesre turmixoljuk.
Tálaláskor meglocsolhatjuk még kevés szezámolajjal, és a félbevágott szőlőszemekkel kínáljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.