Keresés

Szőlőmagolajos cottage cheese szendvics recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
200 g
cottage cheese
1 csipetnyi
1 csipetnyi
2 tk
snidling
3 szelet
körte
3 szelet
rozskenyér
3 levél
jégsaláta
10
10
Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A cottage cheese egy alacsony kalóriatartalmú, értékes fehérjeforrás, amiből remek szendvicskrém készíthető. Receptünkben szőlőmagolajjal, és sör balzsamecettel dobjuk fel a cottage cheese szendvicset.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0