Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a kicsit savanykás gombaleves egy nagy kedvenc, így most ezt fogjuk elkészíteni.
Egy lábasban 1 fej aprított vöröshagymát és 2 gerezd fokhagymát üvegesre pirítunk Pödör sütő repceolajon, majd megszórjuk 1 evőkanál Pödör bio őrölt pirospaprikával, gyorsan elkeverjük és felöntjük egy pici vízzel.
Beletesszük a karikára vágott 2 szál sárgarépát és 2 szál fehérrépát és kicsit megpirítjuk. Mehet bele az 500 g megtisztított csiperke gomba. Sózzuk, borsozzuk és teszünk hozzá 1 evőkanál Pödör bio morzsolt tárkonyt. Felöntjük vízzel és lefedve főni hagyjuk.
A habaráshoz 100 g tejfölben elkeverünk 1 teáskanál Pödör alma balsamico mustárt, 2 evőkanál lisztet és felöntjük egy kis vízzel, hogy csomómentesre tudjuk keverni, majd beleöntjük a levesünkbe és forralunk rajta még egyet. Végül megbolondítjuk 2 evőkanál Pödör birsalma gyümölcsecettel, és forrón tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.