5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy különleges desszert, ahol a krémes tejberizs találkozik a karamellizált alma és a mogyoróolaj harmonikus ízvilágával.
Egy lábasban összekeverjük a tejet és a tejszínt, majd közepes lángon felmelegítjük. Hozzáadunk 50 g bio nádcukrot és a rizottó rizst. Folyamatos kevergetés mellett, közepes lángon körülbelül 30-35 perc alatt készre főzzük.
Közben egy serpenyőben megolvasztjuk a maradék, 40 g bio nádcukrot, majd hozzáadjuk az almakockákat. Addig karamellizáljuk, amíg szép aranybarna színt nem kapnak. Az ízek kiegyensúlyozásához meglocsoljuk almagyümölcsecettel, és alaposan átforgatjuk.
Az elkészült tejberizst tányérokra vagy tálkákba adagoljuk, a tetejére halmozzuk a karamellizált almakockákat. Minden adagot meglocsolunk 1 teáskanál alma-balsamico krémmel és 1 teáskanál mogyoróolajjal a tökéletes ízharmónia érdekében.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.