2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyár vége, ősz elején van szezonja a paprikának. A színes, sült paprikákból pompás krémsajt készíthető, amit stájer tökmagolajjal ízesítünk. Reggelire rozskenyérrel, vagy bagettel tökéletes napindító.
A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk el kezd sötétedni, és elválni a paprika húsától. Ha készen van, lekapcsoljuk a sütőt, 30 percet pihentetjük a sütőben.
Ezt követően egy kis késsel, vagy akár kézzel könnyen eltávolítható a paprika héja. Kimagozzuk, majd vékonyan felcsíkozzuk.
A natúr krémsajtot kikeverjük a sóval, tört borssal, a finomra lereszelt fokhagymával, az alma balsamicoval, és két evőkanál tökmagolajjal.
Az elkészült krémbe beleforgatjuk a sültpaprika kb. 4/5-öd részét, majd egy tálba helyezzük, a maradék paprikát a tetejére tesszük, végül meglocsoljuk a maradék egy kanál tökmagolajjal.
Jól behűtve tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.