5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz pesto tökmagos változatát kend pirítósra. A tökmag és a tökmagolaj egy intenzív ízt ad a krémnek. Csatos üvegben, jól lezárva hetekig eláll a hűtőben. Remek gasztro ajándék is lehet.
Egy magas falú edénybe rakjuk a stájer tökmagot, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a fokhagymát, a parmezánt és a bazsalikomot, majd ráöntjük a tökmagolajat és az alma gyümölcsecetet.
Botmixer segítségével összeturmixoljuk. (ne túl krémesre)
Ha túl sűrű, tökmagolajjal tudjuk a sűrűségét változtatni. Kiváló sült húsokhoz, tésztákra. Ha nem használjuk fel azonnal a pestot, tegyük egy zárható fedelű üvegbe és a tetejére öntsünk annyi tökmagolajat, hogy lefedje. Így akár 2-3 hétig is tárolhatjuk a hűtőben.
A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval vagy pecorinóval.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.