5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A raita az indiai konyhából ismert, joghurt alapú szósz, amit többnyire fűszeres ételek mellé kínálnak. Uborkás raita receptünkben mákolajjal és az ahhoz passzoló zöldfűszerekkel tesszük különlegessé ezt az ételt.
A petrezselymet és a mentát finomra vágjuk.
Az uborkát két részre, majd azokat is félbe vágjuk, magjukat kikaparjuk. Lereszeljük. 1 csipet sóval megszórjuk, 10 percet állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét.
A görög joghurtot kikeverjük a zöldfűszerekkel, a másik csipet sóval, a mákolajjal és a sárgabarack gyümölcsecettel.
A reszelt uborkát a fűszeres joghurthoz keverjük, és hűtőben pár órát pihentetjük fogyasztás előtt.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.