2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A raita az indiai konyhából ismert, joghurt alapú szósz, amit többnyire fűszeres ételek mellé kínálnak. Uborkás raita receptünkben mákolajjal és az ahhoz passzoló zöldfűszerekkel tesszük különlegessé ezt az ételt.
A petrezselymet és a mentát finomra vágjuk.
Az uborkát két részre, majd azokat is félbe vágjuk, magjukat kikaparjuk. Lereszeljük. 1 csipet sóval megszórjuk, 10 percet állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét.
A görög joghurtot kikeverjük a zöldfűszerekkel, a másik csipet sóval, a mákolajjal és a sárgabarack gyümölcsecettel.
A reszelt uborkát a fűszeres joghurthoz keverjük, és hűtőben pár órát pihentetjük fogyasztás előtt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.