Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A raita az indiai konyhából ismert, joghurt alapú szósz, amit többnyire fűszeres ételek mellé kínálnak. Uborkás raita receptünkben mákolajjal és az ahhoz passzoló zöldfűszerekkel tesszük különlegessé ezt az ételt.
A petrezselymet és a mentát finomra vágjuk.
Az uborkát két részre, majd azokat is félbe vágjuk, magjukat kikaparjuk. Lereszeljük. 1 csipet sóval megszórjuk, 10 percet állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét.
A görög joghurtot kikeverjük a zöldfűszerekkel, a másik csipet sóval, a mákolajjal és a sárgabarack gyümölcsecettel.
A reszelt uborkát a fűszeres joghurthoz keverjük, és hűtőben pár órát pihentetjük fogyasztás előtt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.